اخبار > طرح تحول سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت موجب رضایت مندی مردم شده است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار:

طرح تحول سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت موجب رضایت مندی مردم شده است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گفت: طرح تحول نظام سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت است که علاوه بر رضایت مندی مردم بیشترین توجه به زیرساختهای بهداشتی در مانی استان در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاده است.

به گزارش روابط عمومی_ علی اصغر جمشید نژادگفت: طرح تحول سلامت یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید است که موجب رضایت مندی همه مردم خصوصا همشهریان حاشیه شهر شده است.
وی که درکارگروه سلامت و امنیت غذایی استان سخن میگفت،  افزود: با نگاه تخصصی و عدم برداشت های سیاسی باید بیش از پیش در جهت اجرای عدالت در سلامت گام برداریم.
معاون استاندار با اشاره به افزایش 50 درصدی تخت های بیمارستانی در استان افزود: برطرف کردن نیازمندی های حوزه بهداشت و درمان از خواسته های به حق مردم استان بوده که دولت یازدهم با اولویت قرار دادن سلامت مردم به این امر مهم جامه عمل پوشانده است.
مهندس جمشید نژاد تصریح کرد :کاهش سهم 10 درصدی مرگ و میر از بیماری های واگیر نشان از کنترل به موقع و صحیح حوزه بهداشت و درمان است.

وی در خصوص مشاهده آنفولانزای پرندگان در سایر استان ها گفت: نیروی انتظامی در بحث ورود طیور از استانهای شمالی و غربی دقت بیشتری داشته باشد.
دکتر محمود رضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه گفت:با بهره برداری از چندین طرح درمانی که اززمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید در حال اجرا است حدود 50 درصد به تعداد تخت های بیمارستانی اضافه خواهد شد.
وی افزود: : باید از دکتر هاشمی بعنوان پرچمدار طرح تحول سلامت تقدیر و تشکر کرد.
دکتر میری تصریح کرد: بار سنگین تامین سلامت انسان ها تنها وظیفه  دولت و مجموعه بهداشت و درمان نیست بلکه وظیفه ذاتی همه مردم و وظیفه تشکیلاتی تمام دستگاههای اجرایی است.
همچنین دکتر حسینی رئیس سازمان دامپزشکی استان ضمن ارائه گزارش کار در خصوص اقدامات انجام شده به جهت مقابله با هرگونه تهدید بیماریهای دامی قابل انتقال به انسان گفت: از ابتدای شیوع بیماری آنفولانزای پرندگان در کشور خوشبختانه موردی دراستان مشاهده نشده است.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1395/12/16

در حال حاضر وظیفه اصلی کادر درمان استمرار مراقبت های درمانی فعلی است
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پی درگذشت جانسوز مرحوم ندا خسروپرست، یکی ازمصدومین سانحه آتش سوزی در پیش دبستانی زاهدان
مصدومین به بخش مراقبتهای ویژه سوختگی منتقل شده اندو بالاترین استانداردهای درمانی با حضور پزشکان متخصص وفوق تخصص به این عزیزان ارائه می گردد.
۳نفر بر اثر استنشاق گاز مونواکسید کربن در سوران جان خود را از دست دادند
در سانحه آتش سوزی پیش دبستانی در زاهدان:
اسامی پژوهشگران منتخب و برگزیده گان دانشگاه
معاون بهداشتی دانشگاه در میرجاوه عنوان کرد: ناب ترین فرصت اجتماعی شدن سلامت، بهره مندی از مشارکت 10 هزارداوطلب سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
قابل توجه کارکنان دانشگاه / تورهای گردشگری و تفریحی کیش و قشم
انتصاب سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه
پیام معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته پژوهش،
به صدا در آمدن زنگ پژوهش در دبیرستان دخترانه نرجس زاهدان
پیام تسلیت و ابراز همدردی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مدیر شبکه بهداشت ودرمان خاش، در پی درگذشت مرحوم دارایی خبرنگار واحد مرکزی خبر شهرستان خاش
تیم بدمینتون بانوان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام قهرمانی مسابقات بدمینتون منتخب کارکنان دولت
طرح عاری از پوسیدگی دندان برای 16 هزار دانش آموز پایه ششم ابتدائی در مراکز خدمات جامع سلامت ...والدین محترم در اجرای طرح همکاری نمایند.
حضور فرزندانم بعنوان داوطلبان سلامت، خود نمودی از اتحاد و همدلی مسلمانان در راستای اهداف مشترک و حفاظت از آرمان های انقلاب اسلامی ایران است.
عارضه نخاعی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، حاصل بی احتیاطی در رانندگی
نقش موثر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در تولید علم کشور با تولید 400 مقاله در سال 97 ودرخشش 10 نفر از اساتید دانشگاه در ردیف پژوهشگران برترکشور
مرکز مطالعه سلامت(کوهورت) زاهدان سند توانمندی های پژوهشی و محققان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
گردهمایی برای پیشگیری از HIV ومشارکت داوطلبانه سلامت
بیانیه 9797