دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > طرح تحول سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت موجب رضایت مندی مردم شده است

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار:

طرح تحول سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت موجب رضایت مندی مردم شده است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گفت: طرح تحول نظام سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت است که علاوه بر رضایت مندی مردم بیشترین توجه به زیرساختهای بهداشتی در مانی استان در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاده است.

به گزارش روابط عمومی_ علی اصغر جمشید نژادگفت: طرح تحول سلامت یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید است که موجب رضایت مندی همه مردم خصوصا همشهریان حاشیه شهر شده است.
وی که درکارگروه سلامت و امنیت غذایی استان سخن میگفت،  افزود: با نگاه تخصصی و عدم برداشت های سیاسی باید بیش از پیش در جهت اجرای عدالت در سلامت گام برداریم.
معاون استاندار با اشاره به افزایش 50 درصدی تخت های بیمارستانی در استان افزود: برطرف کردن نیازمندی های حوزه بهداشت و درمان از خواسته های به حق مردم استان بوده که دولت یازدهم با اولویت قرار دادن سلامت مردم به این امر مهم جامه عمل پوشانده است.
مهندس جمشید نژاد تصریح کرد :کاهش سهم 10 درصدی مرگ و میر از بیماری های واگیر نشان از کنترل به موقع و صحیح حوزه بهداشت و درمان است.

وی در خصوص مشاهده آنفولانزای پرندگان در سایر استان ها گفت: نیروی انتظامی در بحث ورود طیور از استانهای شمالی و غربی دقت بیشتری داشته باشد.
دکتر محمود رضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه گفت:با بهره برداری از چندین طرح درمانی که اززمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید در حال اجرا است حدود 50 درصد به تعداد تخت های بیمارستانی اضافه خواهد شد.
وی افزود: : باید از دکتر هاشمی بعنوان پرچمدار طرح تحول سلامت تقدیر و تشکر کرد.
دکتر میری تصریح کرد: بار سنگین تامین سلامت انسان ها تنها وظیفه  دولت و مجموعه بهداشت و درمان نیست بلکه وظیفه ذاتی همه مردم و وظیفه تشکیلاتی تمام دستگاههای اجرایی است.
همچنین دکتر حسینی رئیس سازمان دامپزشکی استان ضمن ارائه گزارش کار در خصوص اقدامات انجام شده به جهت مقابله با هرگونه تهدید بیماریهای دامی قابل انتقال به انسان گفت: از ابتدای شیوع بیماری آنفولانزای پرندگان در کشور خوشبختانه موردی دراستان مشاهده نشده است.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1395/12/16

دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نماد واقعی افتخار به گذشته و امید به آینده است
روز رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
بهره برداری اولیه از 2 بخش مراقبت های ویژه در زاهدان
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در مراسم معارفه سرپرست مرکز بهداشت میرجاوه؛ دسترسی آسانتر به خدمات سلامت محور اصلی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
حضور فعال تکنسین های اورژانس 115 در کنار نماز گزاران عید سعید فطر
پیام ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت "عید سعید فطر"
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حائز مقام اول مسابقات کیک بوکسینگ قهرمانی استان
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدام پیمانی مورخ 96/10/1 دانشگاه علوم پزشکی زاهدان