دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

اخبار > طرح تحول سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت موجب رضایت مندی مردم شده است

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار:

طرح تحول سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت موجب رضایت مندی مردم شده است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گفت: طرح تحول نظام سلامت بعنوان یکی از افتخارات دولت است که علاوه بر رضایت مندی مردم بیشترین توجه به زیرساختهای بهداشتی در مانی استان در دولت تدبیر و امید اتفاق افتاده است.

به گزارش روابط عمومی_ علی اصغر جمشید نژادگفت: طرح تحول سلامت یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید است که موجب رضایت مندی همه مردم خصوصا همشهریان حاشیه شهر شده است.
وی که درکارگروه سلامت و امنیت غذایی استان سخن میگفت،  افزود: با نگاه تخصصی و عدم برداشت های سیاسی باید بیش از پیش در جهت اجرای عدالت در سلامت گام برداریم.
معاون استاندار با اشاره به افزایش 50 درصدی تخت های بیمارستانی در استان افزود: برطرف کردن نیازمندی های حوزه بهداشت و درمان از خواسته های به حق مردم استان بوده که دولت یازدهم با اولویت قرار دادن سلامت مردم به این امر مهم جامه عمل پوشانده است.
مهندس جمشید نژاد تصریح کرد :کاهش سهم 10 درصدی مرگ و میر از بیماری های واگیر نشان از کنترل به موقع و صحیح حوزه بهداشت و درمان است.

وی در خصوص مشاهده آنفولانزای پرندگان در سایر استان ها گفت: نیروی انتظامی در بحث ورود طیور از استانهای شمالی و غربی دقت بیشتری داشته باشد.
دکتر محمود رضا میری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این جلسه گفت:با بهره برداری از چندین طرح درمانی که اززمان آغاز به کار دولت تدبیر و امید در حال اجرا است حدود 50 درصد به تعداد تخت های بیمارستانی اضافه خواهد شد.
وی افزود: : باید از دکتر هاشمی بعنوان پرچمدار طرح تحول سلامت تقدیر و تشکر کرد.
دکتر میری تصریح کرد: بار سنگین تامین سلامت انسان ها تنها وظیفه  دولت و مجموعه بهداشت و درمان نیست بلکه وظیفه ذاتی همه مردم و وظیفه تشکیلاتی تمام دستگاههای اجرایی است.
همچنین دکتر حسینی رئیس سازمان دامپزشکی استان ضمن ارائه گزارش کار در خصوص اقدامات انجام شده به جهت مقابله با هرگونه تهدید بیماریهای دامی قابل انتقال به انسان گفت: از ابتدای شیوع بیماری آنفولانزای پرندگان در کشور خوشبختانه موردی دراستان مشاهده نشده است.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1395/12/16|News, Other|١٤٩١٦

تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مهارت های زندگی در کنترل آسیب های اجتماعی(خودآگاهی و ارتباط موثر، مدیریت خشم و استرس) در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان منصوب شد/قدردانی از خدمات دکتر میری
روابط عمومی/ سومین جلسه سخنرانی به زبان انگلیسی با موضوع :کاربرد GISدر نظام سلامت
روابط عمومی/آغاز مرحله اول عملیات واکسیناسیون فلج اطفال از 5 اسفند در استان سیستان وبلوچستان...تمامی کودکان (ایرانی وغیر ایرانی)باید قطره فلج اطفال را دریافت کنند.
قابل توجه شرکت کنندگان همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه