اخبار > تاکید متخصصان تغذیه بر رعایت تنوع و تعادل مصرف مواد غذایی در تعطیلات نوروزی




 

 

خبــــر

 

تاکید متخصصان تغذیه بر رعایت تنوع و تعادل مصرف مواد غذایی  در تعطیلات نوروزی


تاکید متخصصان تغذیه بر رعایت تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی در ایام نوروز برای پیشگیری از ابتلاء یا تشدید بیماری های مزمن باید به خاطر سپرده شود.

به گزارش روابط عمومی- دکتر منصور شهرکی متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: عدم رعایت رژیم مناسب غذایی در هر گروه سنی می تواند باعث ابتلاء یا تشدید عوارض برخی بیماری ها شود.

وی با بیان اینکه پر خوری رفتار پسندیده ای نیست تصریح کرد: اگر چه خشکبار سرشار از مواد مغذی و چربی های لازم برای بدن هستند اما تعادل در مصرف باید رعایت شود چرا که مصرف بی رویه این گروه از مواد غذایی می تواند زمینه ابتلاء به بیماری شود.

وی ضمن تاکید جدی بر پرهیز از مصرف آجیل شور توسط افراد مبتلاء به فشار خون و بیماری های کلیوی گفت: این افراد و افراد مبتلا به چربی خون، بیماری های قلبی و عروقی و بیماران دیابتی روزانه مجازند مقدار کمی  آجیل خام در میهمانی ها تناول کنند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت دقت در تهیه خوراک ها در زمان مسافرت اذعان داشت: مسافران برای مصرف غذاهاي بين راهي به بهداشتی بودن محل و وجود پروانه بهداشتی دقت کافی داشته باشند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه تمام مواد غذايي پخته شده را در همان وعده غذايي ميل کرده  و از نگهداری  آنها براي وعده بعدي اجتناب ورزند ادامه داد: اگر هر نوع غذايي داراي بو و يا ظاهر نامطلوب باشد حتي از مزه مزه كردن آن خودداری شود.

دکتر شهرکی با تاکید بر استفاده از میوه ها و سبزیجات در طول مسافرت گفت: از خوردن هر گونه قارچ و يا گياه خودرو در طي مسافرت به دليل احتمال سمي بودن آنها اجتناب کنید.

وی در پایان سالي توام با سلامتي هر چه بيشتر را براي همه هم میهنان عزیز آرزو کرد.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

 


نسخه قابل چاپ 1395/12/30|News|١٥٠٢٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






آخرین عناوین خبری

تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره ملی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
روابط عمومی/برگزاری کارگروه سلامت وامنیت غذایی وهمایش داوطلبان سلامت در سیب وسوران با حضور معاون اجرایی مرکز بهداشت استان
روابط عمومی/در حاشیه نشست معاون بهداشتی وزیربهداشت با اعضای هیات رئیسه دانشگاه صورت گرفت : تقدیر از دو بهورز دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان کاربران برتر کشوری ثبت اطلاعات سلامت مردم در سامانه سیب
روابط عمومی/معاون بهداشتی وزارت بهداشت درزاهدان عنوان کرد :دست اندکاران سلامت استان سیستان وبلوچستان مرز داران سلامت اند .
گزارش تصویری از سفر آقای دکتر رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت به زاهدان
اعلام دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان یکی از 10 دانشکده دندانپزشکی برتر کشور از لحاظ شاخص H-INDEX
مطب های مستقر در کلینیک ویژه به منزله مطب های شخصی پزشکان است که حق ویزیت درآن با تعرفه دولتی اخذ می شود
قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت چهل و چهارمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی بالینی
روابط عمومی/معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار می کند :برگزاری سخنرانی علمی به زبان انگلیسی
تاثیر تغذیه نامناسب در ایام امتحانات بر کاهش تمرکز حواس و قابلیت یادگیری
روابط عمومی/ آغاز برنامه های بسیج ملی تغذیه در استان با شعار چاقی یا سلامتی انتخاب با شماست
خبرنگار مصدوم واحد مرکزی خبر ؛ پیش از اعزام به زاهدان تصمیم قطعی برای ادامه درمان در شهرهای بزرگ داشتم اما برخورد مناسب و کیفیت خدمات مرا منصرف کرد
گزارش تصویری/ بازدید رییس دانشگاه از پروژه های عمرانی دانشگاه
روابط عمومی/گزارش تصویری ازبازدید مدیرکل سلامت روان وزارت بهداشت از مراکز خدمات جامع سلامت زاهدان
انتصاب جناب آقای دکتر ایرج ضاربان به عنوان مشاور توسعه و ارتقاء سلامت و مدیر گروه بهداشت عمومی
بر اساس آمار ها بیشتر افراد شاغل در اورژانس های بیمارستانی بیش از یک بار در طول دوران خدمت مورد خشونت مراجعان قرار می گیرند
فراخوان مقاله
عیادت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از کشتی گیر مصدوم زاهدانی
روابط عمومی/تکمیل بیش از 300 پروژه عمرانی سلامت مصوب سفر وزیر بهداشت به استان سیستان وبلوچستان

محتوای مرتبط