اخبار > از ابتدای سال تاکنون 13 هزار خدمات رادیولوژی و سونوگرافی در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه ارائه شده است
آخرین اخبار و رویدادهای مهم حوزه سلامت، بهداشت و درمان
از ابتدای سال تاکنون 13 هزار خدمات رادیولوژی و سونوگرافی در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه ارائه شده است
با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته تصویربرداری بیش از ۱۳۰۰۰ خدمت رادیولوژی و سونوگرافی در سال جاری به مرزنشینان غیور میرجاوه در بیمارستان دارالشفاء ارائه شده است
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه گفت: با بهره گیری از پزشکان و متخصصان مجرب و با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته تصویر برداری دنیا از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر ۱۳۰۰۰ نفر با تعرفه دولتی از خدمات رادیولوژی و سونوگرافی بیمارستان دارالشفا میرجاوه بهره مند گردیده اند .
دکتر مصطفی احمدی مقدم ادامه داد: بخش های تصویربرداری این بیمارستان به صورت شبانه روزی فعال و مشغول ارائه خدمات به مردم عزیزمی باشند
وی ادامه داد: خوشبختانه با نگاه مثبت مسئولین محترم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به امر ارائه خدمات تخصصی در شهرستان ها ، تجهیزات مدرن و پیشرفته ای هم تراز شهرهای بزرگ به بیمارستان دارالشفا میرجاوه اهدا گردیده اند که از این بین می توان به دستگاه سونوگرافی هیتاچی با ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال اشاره نمود .
وی افزود: خوشبختانه برخورداری از زیرساخت های مطلوب در بیماستان دارالشفاء میرجاوه سبب رشد و توسعه ارائه خدمات درمانی در این نقطه مرزی شده است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداتی درمانی زاهدان
نظری، کیخا
1399/12/09 ١٤:٤٩ News ٣١٢٨٥
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |