اخبار > پرهیز از مصرف خودسرانه مکمل های مولتی و یتامین برای پیشگیری از کرونا

آخرین اخبار و رویدادهای مهم حوزه سلامت، بهداشت و درمان


کارشناس تغذیه معاونت بهداشت عنوان کرد؛

خبر

پرهیز از مصرف خودسرانه مکمل های مولتی و یتامین برای پیشگیری از کرونا


برای پیشگیری از کرونا، مکمل های مولتی ویتامین را خودسرانه مصرف نکنید و به جای مصرف مکمل از سبزی ها و میوه های فصل استفاده کنید.
به گزارش روابط عمومی - دکتر مهدیه شیخی کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در خصوص توصیه های تغذیه ای در شرایط کرونا گفت: لازم است در شرایط فعلی همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کووید 19 توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی داشته باشیم و توصیه های تغذیه ای را رعایت نماییم.
وی گفت: توصیه می شود در کنار هر وعده غذایی از سالاد و یا سبزی خوردن استفاده کنید، از میوه ها فصل مثل انواع مرکبات که غنی از ویتامین C هستند و سبزی ها و صیفی جات فصلی مثل شلغم ، کدو حلوایی ، انواع کلم و هویج که سرشار از ویتامین c و A هستند، روزانه برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده کنید.
شیخی حبوبات را بهترین منبع پروتئینی ارزان قیمت عنوان کرد و گفت: اگر حبوبات همراه با غلات استفاده شود ارزش غذایی آن معادل گوشت خواهد بود، تخم مرغ منبع بسیار مناسبی از پروتئین و مواد مغذی متنوع است و فقط توجه داشته باشید که بهتر است تخم مرغ را بجوشانید و بصورت آبپز کاملا سفت و پخته شده مصرف کنید و از نیم پز کردن، عسلی نمودن و یا نیمرو کردن آن بپرهیزید.
کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه، از سیر، زنجبیل و پیاز بعنوان سه ماده غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن نام برد و گفت: هر روز در غذا های مصرفی از این سه ماده غذایی استفاده شود.
استفاده از جوانه گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه مفید می باشد زیرا این جوانه ها سرشار از پروتئین، آهن و ویتامین های گروه B هستند که به تقویت سیستم ایمنی شما کمک می کنند.
وی با اشاره به این موضوع که مصرف غذاهای چرب و پرنمک با تضعیف سیستم ایمنی بدن شانس ابتلا به کرونا را افزایش می دهند افزود: مصرف زیاد مواد قندی و شیرین با تحریک سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به کرونا را بیشتر می کنند . همچنین از دوغ یا ماءالشعیرهای بدون قند و عرقیات خانگی کم شیرین به جای استفاده از نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی که قند افزوده دارند و نوشیدنی های شیرین، استفاده کنید.
به گفته دکتر شیخی، کم آبی ریسک ابتلا به کرونا را افزایش می دهد، بنابراین روزی 6 تا 8 لیوان آب بنوشید و مصرف فست فودها مثل انواع پیتزا، سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی که حاوی سدیم و نمک زیادی هستند و موجب اختلال در سیستم ایمنی بدن می شوند را محدود کنید. تا احتمال ابتلای شما به کرونا کمتر شود.
وی گفت: هیچ ماده غذایی به تنهایی نمیتواند معجزه کند. تحت تاثیر شایعات، در مصرف برخی اقلام غذایی یا دمنوش ها افراط ننمایید. تنوع و تعادل را در برنامه غذایی خود رعایت کنید.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

جواد علی احمد

 

 

1399/10/29   ١٠:٢٣  News  ٣٠٧١٦

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 






اخبار

اخبار جدید

انجام بیش از ۴۵۰ عمل جراحی در بیمارستان دارالشفا میرجاوه
انجام بیش از ۴۵۰ عمل جراحی در بیمارستان دارالشفا میرجاوه
برگزاری کارگاه آموزشی سوء مصرف مواد مخدر جهت پرسنل تیپ ۲۸۸زرهی شهرستان خاش
رعایت عدل و انصاف در ارتقای مرتبه علمی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
پیام تسلیت اعضاء محترم هیئت رئیسه دانشگاه در پی فوت مادر همسر جناب آقای دکتر سید محمد هاشمی شهری
پیام تبریک دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه به دکتر کامران کردی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر
70 نفر از کادر درمانی میرجاوه بر علیه ویروس کرونا واکسینه شدند
پایش 8 هزار و 718 نفر در طرح ایراپن
نگهداری داروهای ممنوع، آنتی بیوتیک و داروهای نسخه ای در منزل خطرناک می باشد
انجام واکسیناسیون کووید 19 کادر درمانی شهرستان خاش
تربیت نیرو های توانمند و جهادگر، بزرگترین برگ برنده نظام شبکه
مدیر گروه شنوایی شناسی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با انتشار پیام ، فرا رسیدن روز جهانی " شنوایی شناسی " را به کارشناسان و متخصصان این رشته ، تبریک گفت
رشد قابل توجه زیرساخت های بهداشتی و درمانی در جوانترین استان کشور
واکسینه نمودن نیروهای مرکز ۱۶ ساعته شهر سوران بر علیه بیماری کرونا
خرید عید به جان مردم رحم نمی‌کند
انجام غربالگری دانشجویان کارآموزی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اهدای 6 عدد تخت بستری دوشکن به بخش دیالیز بیمارستان ایرانمهر سراوان
قابل توجه پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت چهل و هفتمین دوره آزمون دستیاری پزشکی تخصصی
نقش بی بدلیل نیروی انسانی در توسعه و بقای یک سازمان
حس خوب دریافت خدمات تخصصی درمانی در نقطه صفر مرزی

محتوای مرتبط