اخبار > دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ قطب تامین نیروی انسانی متخصص منطقه جنوب شرق کشور
آخرین اخبار و رویدادهای مهم حوزه سلامت، بهداشت و درمان
خبــــر
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛ قطب تامین نیروی انسانی متخصص منطقه جنوب شرق کشور
تامین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز حوزه سلامت در مقاطع تحصیلات تکمیلی یکی از ماموریت های اصلی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
به گزارش روابط عمومی__ دکتر سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه گفت: بر اساس تفاهم نامه روسای دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 8 کشور با معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان دانشگاه مادر برای همکاری در خصوص توسعه رشته-مقاطع دانشگاه های علوم پزشکی استان در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: برنامه ریزی به منظور تحقق عدالت اجتماعی، عدالت آموزشی و استقرار تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی از دیگر اجزای این تفاهم نامه بود.
وی افزود: بر اساس این تفاهم نامه فوق قرار است تا افق 1408 توازن کمی و کیفی در پذیرش و تربیت نیروی انسانی متناسب با نیاز کلان منطقه در تمامی مقاطع ایجاد شود.
دکتر هاشمی همچنین ادامه داد: پذیرش جایگاه های مدیریتی و مسئولیت های اجرائی در نظام جمهوری اسلامی ضرورت هائی دارد که رعایت انضباط مالی، اخلاق حسنه، انصاف، خویشتنداری، عدالت محوری و برخورداری از توان مدیریتی و دانش حرفه ای از ضروری ترین آنهاست.
وی تاکید کرد: نظارت و پایش برنامه ها و فرایندها یکی از مهمترین مهارت های مدیریتی است و همه مدیران نظام اسلامی در هر سطحی که باشند علاوه بر اینکه وظیفه نظارت بر مجموعه تحت امر خود را بر عهده دارند لازم است تا از نظارت های سطوح بالاتر قانونی هم استقبال کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین گفت: راه اندازی بیمارستان های جدید سراوان و زاهدان، مهمترین اولویت این دانشگاه در حوزه زیر ساخت های فیزیکی است.
وی اضافه کرد: با وجود محدودیت های شدید اعتباری، اتمام عملیات ساختمانی، تجهیز و راه اندازی بیمارستان ایرانمهر در سراوان و ۳۲۰ تختخوابی زاهدان را با جدیّت پی گیری می کنیم.
قائم مقام وزیر در استان گفت: به محض اتمام عملیات ساختمانی و تامین آب، برق و تلفن در بیمارستان ایرانمهر توسط سازمان مسکن و شهرسازی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان سازمان بهره بردار عملیات تجهیز و راه اندازی این بیمارستان را آغاز خواهد کرد.
دکتر هاشمی ادامه داد: در حال حاضر تیم بهره برداری بیمارستان ایرانمهر فعال شده و همکار محترم، جناب آقای دکتر مجید یوسفی، مدیر درمان دانشگاه به عنوان مسئول این تیم معرفی شده است.
وی افزود: با فعال شدن بیمارستان ایرانمهر ظرفیت تخت های بستری در شهرستان سراوان به حدود ۳۵۰ تخت افزایش خواهد یافت و فشار مضاعف ناشی از فشردگی تخت های بستری در بیمارستان رازی مرتفع می شود.
در این جلسه همچنین سایر اعضا به بیان پیگیری های لازم در خصوص افزایش دسترسی مردم به خدمات نظام سلامت، توسعه زیرساخت های درمانی، آموزشی و رفاهی، پیگیری راه اندازی بیمارستان ایرانمهر سراوان و کمبودهای تجهیزاتی پرداختند.
همچنین در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد زارعی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به طرح نکات اخلاقی و معرفتی برنامه ثابت جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی زاهدانپرداخت و گفت: هیچکس در هیچ جایگاهی از موعظه و نصیحت بی نیاز نیست و بزرگان ما نیز به این امر اعتقاد داشته اند.
وی ادامه داد: بر مبنای حدیثی قدسی، نبی مکرم اسلام صلوات الله علیه در یکی از ملاقات هائی که با جناب جبرئیل داشته اند از ایشان می خواهند تا جملاتی را به عنوان رهنمود مطرح نمایند. جناب جبرئیل نیز در پاسخ آن بزرگوار 4 نصیحت کلیدی را خطاب به جامعه بشری بیان می فرمایند.
وی اضافه کرد: حضرت جبرائیل می فرمایند: هر گونه كه میخواهی زندگی كن ولی بدان كه ناگزیر روزی خواهی مرد، هر كس را میخواهی دوست بدار ولی به یاد داشته باش که ناگزیر روزی از او جدا خواهی شد و هر کاری که میخواهی انجام بده ولی بدان که عاقبت خدا را ملاقات خواهی کرد.
حجت الاسلام و السلمین زارعی گفت: ایشان به عنوان چهارمین نصیحت نیز می فرمایند: شرف و بزرگی مؤمن نماز شب او است و عزّت و سرافرازی مؤمن نیز خودداری او از آزار رسانیدن به دیگران است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
1398/09/09 ١٤:١٢ Slider, News ٢٤٧٦٤
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |