اخبار > روابط عمومی / همکاران صبح ها یک ساعت دیرتر اسپیلت ها را روشن کنند
آخرین اخبار و رویدادهای مهم حوزه سلامت، بهداشت و درمان
در پی گرمای هوا، افزایش مصرف برق در سطح کشور و امکان اعمال خاموشی به منظور استفاده بیشتر هموطنان از نعمت برق، مدیریت پشتیبانی دانشگاه از همکاران شاغل در واحدهای ستادی و اداری درخواست کرد تا صبح ها یک ساعت دیرتر اسپیلت ها را روشن کنند.
به گزارش روابط عمومی- دکتر مهدی سرحدی مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: وارد شدن به فصل گرما و کاهش شدید نزولات جوی و گرمای هوا منجر به افزایش مصرف برق جهت استفاده از وسایل برودتی شده است و به همین دلیل مسئولین وزارت نیرو و شرکت های آب و برق در سراسر کشور از مردم دخواست کرده اند تا در مصرف آب و برق صرفه جوئی کنند.
وی با اشاره به اینکه در شرایط عادی، هزار و 78 کیلو وات ساعت میزان برق مصرفی ماهیانه تنها در پردیس دانشگاه است ادامه داد: این میزان، بیش از مصرف مجاز است و لازم است تا با برنامه ریزی دقیقتر از سوی مدیریت پشتیبانی و مهمتر از آن با مشارکت و همکاری جدّی و مستمر تک تک همکاران کاهش یافته و به محدوده مصرف بهینه برسد. به گفته دکتر سرحدی در صورتی که همکاران در طول روز به جای استفاده از لامپ های روشنائی از نور طبیعی استفاده کنند و صبح ها نیز یک ساعت اول کار را با باز کردن پنجره های اتاق از هوای مطبوع صبحگاهی استفاده نمایند علاوه بر اینکه میزان مصرف برق تعدیل می شود، احتمال وقوع خاموشی های گاه و بیگاه در شهر نیز کاهش پیدا خواهد کرد..
مدیر پشتیبانی دانشگاه ابراز امیدواری کرد تا همه همکاران با همراهی یکدیگر بتوانند جلوه مثبتی از یک تصمیم یکپارچه را در تقویم دانشگاه به ثبت برسانند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
| |
متن تصویر: | |